Wimpergekko's beschikbaar voor verkoop

Beschikbare Wimpergekko’s

Onderstaande Wimpergekko’s (Correlophus ciliatus) zijn beschikbaar voor verkoop. Alle dieren zijn uit eigen nakweek en verkeren in goede gezondheid. De dieren missen geen staarten en hebben nog alle tenen. De dieren vallen onder de Cites appendix D waardoor een overdrachtsverklaring voor deze dieren niet noodzakelijk is. Op de site Species+ kunt u de huidige status van de Wimpergekko en de Cites appendix waaronder deze vallen. Omdat de soort behoorde lange tijd tot het geslacht Rhacodactylus behoorde vind u de dieren op Species+ en in veel literatuur nog onder de verouderde wetenschappelijke naam.

Zorg voordat u een Wimpergekko aanschaf dat u al een terrarium voor de dieren klaar heeft staan. Als u informatie over de inrichting van uw terrarium zoek of nodig heeft kun u dit vinden op onze pagina over huisvesting zodat u goed voorbereid uw nieuwe huisgenoot kunt huisvesten.

Op dit moment hebben wij helaas geen nakweek beschikbaar voor verkoop. Houd onze pagina goed in de gaten want de eerste eieren zijn inmiddels al uitgekomen. De dieren zijn echter nog te jong om te verkopen.